Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Războiul pe Codul Fiscal continuă cu noi declaraţii acide. Gorghiu: Relaxarea fiscală este în continuare dezideratul PNL

Sinteza zilei: Războiul pe Codul Fiscal continuă cu noi declaraţii acide. Gorghiu: Relaxarea fiscală este în continuare dezideratul PNL

Sinteza zilei: Războiul pe Codul Fiscal continuă cu noi declaraţii acide. Gorghiu: Relaxarea fiscală este în continuare dezideratul PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Iul 2015   •   21:54

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei", declaraţiile făcute de co-preşedintele PNL Alina Gorghiu, la postul public de televiziune, pe tema Codului Fiscal.

Alina Gorghiu a explicat, la TVR, că PNL îşi doreşte relaxarea fiscală în România, însă cere ca aceasta să fie făcută cu responsabilitate, căci "fără cifre putem spune orice".

"Nu ne-am schimbat poziţia, relaxarea fiscală este în continuare dezideratul PNL, dar aş vrea să cred că apelul nostru nu este făcut în van. (...) Ministerul de Finanţe este obligat să prezinte un studiu de impact, Guvernul este obligat să vină la dezbaterile din Parlament cu nişte cifre", a spus Alina Gorghiu.

"Între Victor Ponta şi Consiliul Fiscal, totdeauna am să cred Consiliul Fiscal. Acolo sunt nişte specialişti care lucrează cu cifre", a mai spus Alina Gorghiu, la TVR.

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului spre reexaminare proiectul legii Codului Fiscal, invocând faptul că actul normativ poate fi pus în aplicare numai după o "riguroasă analiză" a implicaţiilor asupra bugetului consolidat.

Cu toate acestea, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, este convins că noul Cod Fiscal va fi implementat până cel târziu la începutul anului viitor şi a explicat părerea Guvernului despre acest Cod şi ţinta spre care tinde.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Codul Fiscal Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close