Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Şefi de stat care au avut şi nu au avut treabă la EURO 2008

Sinteza Zilei: Şefi de stat care au avut şi nu au avut treabă la EURO 2008

Sinteza Zilei: Şefi de stat care au avut şi nu au avut treabă la EURO 2008
30 Iun 2008   •   22:05

Tema emisiunii Sinteza Zilei de luni a fost ?Şefi de stat care au şi nu au treabă?, cu referire la prezenţa oficialilor de stat la Campionatul European din Austria şi Elveţia. Din prima categorie fac parte oficialii ţărilor care şi-au disputat finala turneului, Germania şi Spania. La Sinteza Zilei a fost prezentat un mini-top al modurilor în care conducătorii şi-au manifestat bucuria la reuşitele reprezentanţilor ţărilor lor.

Pe locul trei s-a clasat Angela Merkel, cancelarul german, care a asistat la semifinala cu Turcia alături de Michel Platini, bucurându-se la reuşita lui Lahm, din minutul 90, care a calificat "Panzerul" în finală. Locul doi aparţine prinţului Felipe şi prinţesei Leticia, care se pare însă că au încălcat protocolul regal când, la semifinala cu Rusia, după primul gol înscris de Spania, s-au îmbrăţişat. Noilor campioni europeni le aparţine şi primul loc al topului, regele Juan Carlos şi regina Sofia sărind în sus de bucurie la golul lui Torres. La final, regele l-a îmbrăţişat pe căpitanul Casillas, în timp ce regina l-a sărutat pe obraz pe jucătorul lui Real Madrid.

De partea cealaltă, la categoria liderilor europeni care nu au avut nicio treabă se încadrează Traian Băsescu, preşedintele României, şi Prinţul Albert de Monaco. Băsescu a fost singurul şef de stat care s-a dus la un meci de debut al naţionalei ţării sale şi singurul care nu a fost însoţit şi de omologul său, francez în situaţia respectivă. La rândul său, Albert de Monaco a fost surprins lângă Fabio Capello la finala dintre Spania şi Germania, unde s-a afişat alături de noua sa iubită.

Vedeţi topul şefilor de stat la EURO 2008


Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close