Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Senator, dezvăluire în direct: „Sebastian Ghiţă mi-a spus că îl pune pe Traian Băsescu împotriva sistemului”

Sinteza Zilei: Senator, dezvăluire în direct: „Sebastian Ghiţă mi-a spus că îl pune pe Traian Băsescu împotriva sistemului”

Sinteza Zilei: Senator, dezvăluire în direct: „Sebastian Ghiţă mi-a spus că îl pune pe Traian Băsescu împotriva sistemului”
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Ian 2017   •   00:26

Senatorul Daniel Savu, fost membru al comisiei de Control al SRI, a spus că l-a întrebat pe Sebastian Ghiță, în campania electorală, de ce apare Traian Băsescu foarte des la televiziunea sa.

"Vreau să fac o dezvăluire. Dau ceva din casă, nu mai pot să o țin prea mult. Noi - cu domnul Sebastian Ghiță - făcusem acest partid nou - PRU. Și tot timpul apărea domnul Băsescu la TV (n.r. - la România TV). L-am întrebat pe domnul Ghiță: 'de ce îl tot promovezi pe Traian Băsescu?'. Acum se vede că exista o relație foarte strânsă. I-am zis că Traian Băsescu ne încurcă, intră PMP în Parlament, ne blochează nouă voturile, iar Sebastian Ghiță mi-a spus așa: 'Este cadoul pe care îl fac eu sistemului, cadou între ghilimele'. După ce a construit sistemul, acum îl pun pe Băsescu împotriva sistemului și îl las în Parlament ca să vină Băsescu să-i întrebe ce au făcut'. A fost mișcare cu premeditare", a zis Daniel Savu în emisiunea Sinteza Zilei la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Sebastian Ghita daniel savu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close