Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Un medic sucevean rupe tăcerea. Ce a declanșat contaminarea în masă de spitalul din Suceava

Sinteza zilei. Un medic sucevean rupe tăcerea. Ce a declanșat contaminarea în masă de spitalul din Suceava

Un medic de la spitalul de Suceava a explicat, miercuri, la Sinteza zilei, cum a fost declanșată contaminarea în masă care a avut loc acolo. 1.300 de angajați, dintre care 70 de cadre medicale au fost depistate cu Covid-19 la unitatea medicală suceveană.

Sinteza zilei. Un medic sucevean rupe tăcerea. Ce a declanșat contaminarea în masă de spitalul din Suceava
Sursa foto: Pexels
25 Mar 2020   •   21:42

"Prima cauză care îmi vine acum în minte au fost cei doi pacienți care au fost internați mai multe zile, unul pe secția de pneumofiziologie și celălalt pe cardiologie. Nu sunt eu în măsură să comentez de ce au fost internați.

Sigur că într-un număr atât de mare de zile au venit în contact cu tot personalul medical. Și e normal să se întâmple ce s-a întâmplat. De la aceste secții, având în vedere că noi, colegii, venim în contact unii cu alții, a început răspândirea intracomunitară.

A fost suficient un pic să se desfășoare toată drama pentru că noi am continuat raporturile de gardă, am intrat pe aceeași intrare de fiecare dată, ne-am pontat la același aparat, activitatea s-a desfășurat normal", a explicat medicul.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close