Antena 3 CNN Actualitate Un celebru om de afaceri din România s-a sinucis. Era la o petrecere, când brusc, s-a aruncat de la etaj

Un celebru om de afaceri din România s-a sinucis. Era la o petrecere, când brusc, s-a aruncat de la etaj

Un celebru om de afaceri din România s-a sinucis. Era la o petrecere, când brusc, s-a aruncat de la etaj
21 Apr 2017   •   13:08

Patronul unui bar cunoscut din Craiova, Ionut Neacsu, s-a sinucis marti dimineata, chiar in a treia zi de Paste. Barbatul se afla in vizita la un grup de prieteni. Fostul patron al barului avea 33 de ani s-a aruncat de la balconul unui apartament, care era la etajul trei, potrivit gds.ro.

Cand și-au dat seama ce s-a întâmplat, prietenii lui au sunat imediat la 112, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj de prim-ajutor care la transportat la spital. Acolo însă nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Autoritatile au demarat o ancheta, iar in urma mai multor audieri, oamenii legii eu stabilit ca este vorba despre o sinucidere.

Apropiații nu reușsesc să înțeleagă gestul bărbatului, mai ales ca doar cu cateva ore el petrecuse alaturi de iubita sa si de cativa prieteni in barul unde era patron. In acea noapte, in jurul orei 2.00, iubita sa chiar a publicat pe un cont de socializare o fotografie in care aparea si tanarul. Zambea si isi tinea iubita de mana.

×
Subiecte în articol: sinucidere Craiova
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close