Antena 3 CNN Actualitate Sinucigaşii în tandem au lăsat bilete de adio

Sinucigaşii în tandem au lăsat bilete de adio

Sinucigaşii în tandem au lăsat bilete de adio
02 Noi 2007   •   14:58

Tinerii bucureşteni care s-au aruncat, zilele trecute, de pe acoperişul unui bloc cu 10 etaje din sectorul 3 au lăsat în urmă mai multe bilete de adio. Potrivit Poliţiei Capitalei, probele care atestă gestul sinucigaş al celor doi sunt cinci bilete şi un pix găsite de poliţiştii criminalişti pe acoperişul blocului respectiv, la scurt timp după ce tinerii s-au aruncat în gol.

Din conţinutul biletelor reiese că cei doi şi-au luat rămas bun de la familii, şi-au exprimat părerea de rău că renunţă la viaţă şi au transmis că fac acest gest pentru a merge într-o lume mai bună, ?pentru că iadul e pe pământ?. De asemenea, unul dintre cei doi tineri, şi-a luat rămas bun de la prietena lui, căreia i-a scris că a iubit-o foarte mult.

Potrivit poliţiştilor, probele-analiză de la Institutul de Medicină Legală în legătură cu starea în care se aflau cei doi tineri în momentul când au decis să se arunce de pe bloc vor fi încheiate peste o lună şi jumătate. Bărbatul care a urmărit desfăşurarea incidentului în care au fost implicaţi cei doi tineri va fi audiat de anchetatori în cursul săptămânii.

Rompres

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close