Antena 3 CNN Actualitate Sistem Home Office

Sistem Home Office

Știați că petrecem aproximativ zece ani și jumătate lucrând în viața noastră? Un angajat de birou citește în medie 200 de e-mailuri pe zi.

Sistem Home Office
de Georgiana Adam    |    12 Apr 2021   •   10:27

Știați că petrecem aproximativ zece ani și jumătate lucrând în viața noastră? Un angajat de birou citește în medie 200 de e-mailuri pe zi. Aceasta înseamnă că trebuie să vă verificați e-mailurile de aproximativ 15 ori pe zi, adică 2 ore și jumătate pe zi. A ajunge la serviciu durează în medie 56 de minute pe zi.

Munca este o parte foarte importantă a vieții noastre pentru majoritatea dintre noi. Fie că facem muncă fizică sau mentală, necesită multă atenție și rezistență, trebuie să fim capabili să ne relaxăm, să ne relaxăm și să ne odihnim după o zi obositoare de muncă, când ne întoarcem acasă, pentru a începe ziua din nou cu forțe reînnoite. a face.
Carierele, succesele la locul de muncă, sunt cele mai importante lucruri în viața multora, chiar și importanța întemeierii unei familii este împinsă în fundal. Să încercăm să găsim un echilibru între muncă și hobby-uri sau activități de familie, astfel încât să nu fim complet îndepărtați de cei dragi, prieteni, pentru că toate gândurile și tot timpul nostru sunt ocupate de munca noastră.

Există din ce în ce mai mulți oameni muncitori care, chiar și după orele de lucru, nu pot să se desprindă de sarcinile și grijile de muncă, creierul lor funcționează constant și, prin urmare, nu se pot relaxa și odihni, ceea ce este absolut necesar pentru a putea asigura o muncă productivă performanţă. Prea multă muncă, fie pentru viață, fie pentru manie, poate duce la stres, obezitate, relații și probleme familiale, așa că depuneți eforturi pentru a petrece suficient timp relaxându-vă, jucând sport, citind, relaxându-vă, făcând ceva care nu are legătură cu munca noastră.

Din păcate, nu tuturor li se oferă posibilitatea de a lucra într-un loc de muncă cu o dispoziție bună, o atmosferă plăcută și cu siguranță tensiunea, teama de eșec, presiunea care ne pune la lucru poate provoca leziuni psihice și fizice grave, depresie și boli grave.
Munca nu este importantă doar pentru mijloacele noastre de trai, ci trebuie să fim capabili să desfășurăm unele activități semnificative în fiecare zi și să ne simțim importanți și valoroși. Munca fizică dezvoltă forța corpului nostru, iar munca mentală dezvoltă funcția creierului și creativitatea. La locul de muncă, putem construi relații și construi o comunitate de prieteni.

Cum putem crea o atmosferă calmă și liniștită la locul de muncă?

Mersul la serviciu în fiecare zi necesită foarte mult timp în funcție de trafic și suntem, de asemenea, expuși vicisitudinilor vremii. Există zile când ne trezim obosiți, morocănoși, cu dureri de cap, când este și mai greu să ne facem să ne îmbrăcăm, să spălăm și să ne apucăm de treabă. Putem îmbunătăți calitatea odihnei noastre de noapte, având grijă de tratamentul acustic al pereților, tavanului și suprafețelor ferestrelor casei, dormitorului nostru, prin achiziționarea de produse acustice dezvoltate în acest scop. Panouri de reducere a zgomotului, covoare, perdele, zgomot înăbușitor și sunete distractive din exterior, creând astfel o atmosferă mai calmă, mai liniștită, mai armonioasă în casa noastră. Sistemul Home Office nu este nou, dar, din cauza epidemiei de coronavirus, joacă un rol din ce în ce mai important în domeniul muncii, în birou, în cazul muncii asistate de calculator. Putem face munca zilnică fie acasă în sufragerie, fie în propriul nostru studiu.
Sistemul Home Office are, de asemenea, avantaje și dezavantaje. Avantajele sale includ să ne putem relaxa puțin mai mult dimineața, de exemplu, să nu trebuim să ne trezim atât de devreme pentru a ajunge la mijloacele de transport în comun sau să ne luptăm prin orașul aglomerat. Aceste produse acustice sunt produse în calitate foarte bună de o companie franceză, Perfect Acoustic

Putem lua micul dejun și cafea în propria casă, în propria bucătărie. Desigur, există și dificultăți în lucrul într-un sistem de birouri la domiciliu. De exemplu, dacă nu ne putem concentra complet pe muncă din cauza condițiilor de acasă, deoarece copiii fac zgomot în jurul nostru, fac zgomot.

Dacă locuiți într-un cartier aglomerat zgomotos sau dacă vecinii tăi sunt puternici, îngreunează și concentrarea. Nu contează unde se află biroul nostru de acasă. Să încercăm să ne instalăm biroul și computerul în camera cea mai separată și liniștită posibil, în măsura posibilităților noastre, astfel încât cât mai puțini factori să interfereze cu munca noastră zilnică. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este posibil și simțim că nu suntem capabili să oferim performanțe de lucru adecvate din zgomot și vom fi nervoși, tensionați, vom avea dureri de cap, atunci trebuie să ne gândim la ce posibilități avem pentru a reduce zgomotul în camera aceea. De exemplu, dacă aveți o fereastră aglomerată cu vedere la stradă, este cu siguranță o idee bună să plasați perdele rezistente la zgomot în fața ferestrelor. Dacă pereții sunt subțiri și se aud de la vecin tot felul de sunete nedorite, pereții pot fi acoperiți cu gips carton. Dar dacă doriți o soluție și mai eficientă, s-ar putea să doriți să obțineți panouri acustice absorbante de sunet.

Dar dacă doriți o soluție și mai eficientă, este posibil să doriți să obțineți panouri acustice absorbante de sunet. Panourile acustice se potrivesc perfect oricărui stil de cameră, datorită diverselor culori și modele, putem chiar comanda panouri foto, tipărite personalizate, care pot face biroul nostru acasă și mai personal.
De exemplu, dacă participați la o întâlnire online în timp ce lucrați la biroul de acasă, vă recomandăm cu siguranță utilizarea headpho de înaltă calitate cu microfon, astfel încât să putem elimina zgomotul extern și să stabilim o comunicare mai simplă, mai clară și mai ușor de înțeles cu colegii.

Dacă ne consultăm cu colegii care utilizează un telefon mobil, computer sau laptop, nu este o idee bună să conectăm difuzoare de bună calitate la dispozitive, atâta timp cât nu folosim căști pentru a auzi informațiile în mod clar și clar. Cu cât camera este mai mică, cu atât acustica poate fi mai nefavorabilă, deci merită cu siguranță să luăm în considerare ce metode putem folosi pentru a corecta sunetul și a filtra sau cel puțin a atenua zgomotele neplăcute.

Deși coronavirusul ne face viața dificilă pentru toți, tehnologia modernă ne permite să ne facem munca online, păstrând legătura cu colegii, clienții și prietenii. Și, deși nu este comparabil cu întâlnirile și discuțiile față în față, este o oportunitate extraordinară de a nu trebui să întrerup complet relațiile de muncă și relațiile umane. Acest lucru este, de asemenea, de o importanță capitală, deoarece cei care lucrează la locurile de muncă în care nu este posibil să lucreze fizic sau de altă natură în sistemul Home Office, din păcate, își vor pierde slujba și vor deveni șomeri.

Ca rezultat al Covid 19, un număr mare de studenți sunt obligați să studieze în educație online și ar trebui, de asemenea, să încerce să ofere un mediu calm și liniștit în timp ce au loc cursurile. Sistemul Home Office este o invenție excelentă, care este un mijloc de trai și un moment aglomerat pentru multe milioane de oameni din întreaga lume, chiar și în aceste momente dificile.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close