Antena 3 CNN Actualitate Situație revoltătoare în trenuri. Călătorii ignoră regulile de protecție - VIDEO

Situație revoltătoare în trenuri. Călătorii ignoră regulile de protecție - VIDEO

Imagini surprinse azi într-un tren dovedesc că românii ignoră purtarea măştii în spaţiile închise, iar de distanţare sociale nici nu poate fi vorba. Un călător intrigat de modul în care românii aleg să ignore măsurile de protecție impuse de autorități a făcut publice imaginile de pe ruta Bucureşti - Drobeta Turnu Severin.

Situație revoltătoare în trenuri. Călătorii ignoră regulile de protecție - VIDEO
de Cristina Tudorache    |    05 Iul 2020   •   14:21

Un călător intrigat de cum sfidează românii cele mai importante reguli de protecţie pentru combaterea răspândirii virusului a filmat cu telefonul mobil în trenul Bucureşti - Drobeta Turnu Severin. Trenul este foarte aglomerat, oamenii stau şi în picioare, unii lângî alţii şi cei mai mulţi fie nu poartă deloc mască, fie o ţin sub bărbie. 

În imaginile filmate nu se vede niciun angajat CFR.

Conform prevederilor actuale, masca este obligatorie în toate spațiile închise. 

Mesajul CFR pentru călătorii în siguranță

"Facem apel la călători să nu urce în tren fără bilet în situația în care la casa de bilete/ghișeu li se comunică faptul că locurile au fost epuizate. Recomandarea este valabilă și pentru persoanele posesoare de abonamente /autorizații. Nu vor fi vândute bilete pentru călătoria fără loc (în picioare). Menționăm că în Gara de Nord București și în alte stații vor avea loc, prin sondaj, filtre la urcarea în tren și vor fi admiși la transport doar pasagerii care au bilet", au adăugat reprezentanții CFR Călători. La bordul trenurilor CFR Călători, masca de protecție este obligatorie! Mănușile de unică folosință sunt recomandate. Iar la urcarea în vagoane, pasagerii vor fi îndrumați să păstreze distanța între ei. Măsurile de salubrizare și dezinfecție a trenurilor, stabilite și aplicate pe perioada stării de urgență, se mențin. Filtrele de aer ale instalațiilor de climatizare vor fi schimbate cu o frecvență și mai mare, au mai spus reprezentanții companiei.


 

×
Subiecte în articol: tren reguli mască
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close