Antena 3 CNN Actualitate Slatina. O femeie şi-a ucis soţul şi l-a ţinut timp de trei luni pe balcon (VIDEO)

Slatina. O femeie şi-a ucis soţul şi l-a ţinut timp de trei luni pe balcon (VIDEO)

Slatina. O femeie şi-a ucis soţul şi l-a ţinut timp de trei luni pe balcon <font color=red>(VIDEO)</font>
29 Mar 2008   •   21:26

După ce şi-a ucis soţul, o femeie din Slatina l-a ţinut acuns pe balcon, vreme de aproape trei luni, acoperit cu un cearceaf. Toţi vecinii se intrebau ce o ţine pe Aurora, o femeie în vârstă de 31 de ani, la Imre, un bătrân de 64 de ani. Trăiau de câţiva ani împreună când ea s-a îndrăgostit de alt bărbat. Vecinii spun că femeia şi-a adus iubitul de mai multe ori acasă la bătrân.

De aici, se pare, a început şi cearta între cei doi. Femeia l-a ucis, în urmă cu aproape trei luni pe cel care o primise în casa lui, l-a dus pe balcon şi l-a acoperit cu un cearceaf. De câteva zile, în bloc mirosea îngrozitor, iar vecinii au întrebat-o pe Aurora de unde vine mirosul. Liniştită, le-a raspuns: ?am nişte varză murată pe balcon?.

Vecinii şi cunoscuţii nu-l mai vazuseră pe Imre din ianuarie şi toţi îşi puneau întrebări cu privire la soarta sa. Tânăra Aurora avea un răspuns pregătit pentru fiecare. Le-a zis la început că se află la un tratament de dezalcoolizare în Bucure,ti, apoi că este plecat să îşi viziteze copiii. În februarie, vecinii au văzut-o pe Aurora ridicându-i pensia bătrânului cu buletinul acestuia. În martie, postăriţa a refuzat să-i mai dea femeii banii.

În cele din urmă, un prieten de-al bătrânului şi-a luat inima-n dinţi şi l-a dat dispărut pe nea Imre. Femeia şi-a recunoscut fapta. În cele aproape trei luni câte au trecut de la crimă, noul iubit al Aurorei a vizitat-o pe aceasta de mai multe ori. Poliţiştii au stabilit că acesta nu are nici o legătură cu crima. Femeia a fost arestată şi riscă până la 20 de ani închisoare.

FEMEIA A ŢINUT CADAVRUL APROAPE TREI LUNI ÎN BALCON  

Observator

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close