Antena 3 CNN Actualitate Slatina. Patru copii au murit în urma unui incendiu

Slatina. Patru copii au murit în urma unui incendiu

Slatina. Patru copii au murit în urma unui incendiu
13 Mar 2008   •   09:24

Cinci persoane, dintre care patru copii au murit joi dimineaţă în urma unui incendiu produs în Slatina într-o locuinţă din chirpici. Copiii aveau vârste cuprinse între un an şi zece ani. Poliţia municipiului Slatina a fost sesizată, joi în jurul orelor 06.30, de izbucnirea unui puternic incendiu pe strada Panselelor de la marginea municipiului Slatina.
La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ?Matei Basarab? Olt, care au reuşit, după mai mult de o oră, să stingă incendiul, însă în casă au fost găsite cadavrele carbonizate a cinci persoane.

Potrivit maiororului Cristian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, este vorba despre patru copii cu vârste cuprinse între un an şi zece ani şi de mama acestora, în vârstă de 32 de ani.

Conform primele informaţii furnizate de ISU Olt arată că focul ar fi izbucnit din cauza unei instalaţii improvizate de încălzire. Locuinţa în care a izbucnit incendiul era improvizată din placaje şi chirpici fiind acoperită cu folie din material plastic.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close