Antena 3 Actualitate Slujbă de comemorare pentru Valeriu Lazarov, în România, la o lună de la moarte

Slujbă de comemorare pentru Valeriu Lazarov, în România, la o lună de la moarte

18 Sep 2009   •   23:53
Slujbă de comemorare pentru Valeriu Lazarov, în România, la o lună de la moarte
Sursa foto: Lazarov

A lăsat în urma lui Din Dragoste, Surprize Surprize şi multe alte emisiuni care au revoluţionat televiziunea. Valeriu Lazarov a fost stimat şi iubit dincolo de graniţele televiziuni şi ale ţarii. Domnul Zoom, aşa cum îl numeau spaniolii, a fost comemorat şi la Bucureşti. Familia a organizat o slujbă în memoria sa, la Catedrala Sfântul Iosif din Capitală.

Familia regretatului om de televiziune a dorit ca şi cei din ţară să-i aducă un ultim omagiu. La mai bine de o lună de la moartea lui Valeriu Lazarov, Catedrala Sfântul Iosif a fost neîncăpătoare. Actori, artişti şi oameni de televizune au venit să îi aducă un omagiu celui care a revoluţionat piaţa divertismentului din România.

Valeriu Lazarov şi-a dedicat peste 50 de ani din viaţă pentru a produce programe pentru televiziuni din Spania, Italia şi România. A încetat din viaţă pe 11 august, la Madrid, la vârsta de 73 de ani.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close