Antena 3 CNN Actualitate Snopit în bătaie pentru un loc de parcare din Mamaia (VIDEO)

Snopit în bătaie pentru un loc de parcare din Mamaia (VIDEO)

Snopit în bătaie pentru un loc de parcare din Mamaia (VIDEO)
08 Iul 2010   •   09:41

Un loc de parcare e sacru în România! Şi şoferii par capabili de orice pentru a-l apăra! Încă o dovadă e chiar o întâmplare care a avut loc miercuri seară, în Mamaia. Doi bărbaţi, ambii oameni de afaceri, s-au bătut într-o parcare, iar unul dintre ei chiar şi-a folosit pistolul cu gaze.

Parcarea în care s-au bătut cei doi este una cu plată. Numai că locul pentru care s-au luptat cei doi este amplasat exact în faţa magazinului unuia dintre bărbaţi. În consecinţă, patronul considera, se pare, că numai el are dreptul să-şi lase maşina acolo. Iar când a văzut că altcineva a avut "tupeul" să-l ocupe, şi-a ieşit din fire.

Şi-a chemat un prieten în ajutor şi amândoi au tăbărât cu pumnii şi cu picioarele peste celălalt bărbat. Victima povesteşte că nu a reuşit să scape de sub ploaia de lovituri decât atunci când a scos pistolul şi a tras câteva focuri în aer.

Încolţit şi fără alt mod de a scăpa de sub o ploaia de lovituri, bărbatul spune că n-a avut încotro: şi-a scos pistolul cu gaze pe care-l avea la brâu şi a tras mai multe focuri în aer.

Agresorii au fugit. Iar turiştii care au fost martori la scandal au sunat la 112. Bărbatul bătut are permis de port armă. Urmează acum ca poliţiştii să vadă dacă într-adevăr el se afla în legitimă apărare când a folosit-o.

Patronul magazinului şi prietenul său urmează acum să fie audiaţi de poliţişti. Ei vor fi cercetaţi pentru tulburarea liniştii publice şi agresiune. Şi bărbatul care a tras va fi nevoit să stea de vorbă cu oamenii legii, dar asta după ce va ieşi din spital. Deocamdată, agenţii i-au confiscat pistolul cu gaze, pentru expertiză.

Observator

 

 

×
Subiecte în articol: parcare Mamaia patroni
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close