Antena 3 CNN Actualitate Şoc la Baia Sprie. Un adolescent şi-a violat şi omorât nepoata în vârstă de şapte ani

Şoc la Baia Sprie. Un adolescent şi-a violat şi omorât nepoata în vârstă de şapte ani

Şoc la Baia Sprie. Un adolescent şi-a violat şi omorât nepoata în vârstă de şapte ani
01 Mar 2008   •   18:30

Dezvăluiri şocante, în cazul fetiţei de 7 ani, violată şi ucisă, într-o pădure de lângă Baia Sprie. Autorul teribilei crimei este chiar unchiul micuţei, în vârstă de 17 ani. Băiatul a mărturisit, iar anchetatorii au refăcut povestea oribilei crime. Părinţii săi cer acum ca fiul lor să primească pedeapsa cu moartea.

Adolescentul a plecat împreună cu nepoata lui de la şcoală. A ademenit-o în pădure şi, când s-a asigurat că nu este nimeni în preajmă, a atacat-o. Cu un sânge rece diabolic, băiatul chiar a participat la căutările fetiţei. A fost şi bănuit în timpul căutărilor, dar când părinţii l-au întrebat, a negat oarecum jignit de supoziţie. Vineri seară adolescentul a fost reţinut şi internat într-o secţie de psihiatrie. Doar o zi după a recunoscut totul. Acum până şi părinţii lui cer să fie condamnat la moarte.

Fiind minor, băiatul va scăpa cu o pedeapsă înjumătăţită pentru viol urmat de moartea victimei. Fetiţa în vârstă de şapte ani fusese găsită moartă şi desfigurată, joi seară, la marginea unei păduri din Baia Sprie, la numai două ore după ce părinţii i-au anunţat dispariţia, îngrijoraţi fiind că nu a ajuns acasă de la şcoală.

UN ADOLESCENT ŞI-A VIOLAT ŞI UCIS NEPOATA DUPĂ CE A ADEMENIT-O ÎN PĂDURE 

Antena3.ro

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close