Antena 3 CNN Actualitate Social A apărut o nouă metodă de escrocherie! Mare atenție când hoții vă dau bani

A apărut o nouă metodă de escrocherie! Mare atenție când hoții vă dau bani

A apărut o nouă metodă de escrocherie! Mare atenție când hoții vă dau bani
11 Dec 2018   •   12:53

Un cuplu de pensionari din comuna Osoi, județul Iași, a fost păcălit de doi bărbați care s-au dat drept reprezentanții unei ferme unde bătrânii aveau pământul dat în arendă.

Hoții i-au abordat, în anul 2015, pe cei doi soți spunându-le că vor să le dea bani pe pământ cu scopul de a vedea unde îşi ţin pensionarii economiile, potrivit Ziarul de Iași.

„Unul dintre cei doi a afirmat că este un reprezentant al fermei unde are terenul în arendă şi i-a cerut persoanei vătămate să-i schimbe o bancnotă de 200 lei, sens în care a scos din buzunar bancnota de 200 lei şi i-a dat-o acesteia, cerând rest 100 lei. D.E. a mers în casă şi a umblat într-o valiză, încuiată cu lacăt, în care se afla o pungă, care conţinea suma totală de 17.000 lei, de unde a luat o bancnotă de 100 lei, pe care i-a dat-o persoanei ce a pretins că este reprezentantul fermei, respectiv inculpatului Stamate Adrian', se arată în motivarea primei instanţe.

Într-un moment de neatenție, unul dintre tâlhari a intrat în casă și a sustras punga cu cei 17.000 de lei. Cei doi hoți au fost prinși și au fost condamnați la trei ani de închisoare pentru faptele lor.
 

 

×
Subiecte în articol: bani economii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close