Antena 3 CNN Actualitate Social A murit Max, ursul condamnat pe nedrept la întuneric

A murit Max, ursul condamnat pe nedrept la întuneric

A murit Max, ursul condamnat pe nedrept la întuneric
Sursa foto: Foto: Facebook/Libearty - Bear Sanctuary
12 Noi 2018   •   21:59

Se numea Max și a fost un urs. Nu unul oarecare, ci unul condamnat la întuneric de către ființele în care a avut cea mai mare încredere.

Oamenii l-au chinuit și i-au luat vederea, iar ani întregi el a trebuit să reînvețe să trăiască și să se adapteze.

În  Sanctuarul Libearty, Max a cunoscut alți oameni. Unii care i-au fost alături și care i-au acordat nu doar îngrijire, dar și dragostea după care a tânjit mereu. În sinea lui, nu a renunțat niciodată să iubească omul. Iar ochii lui, deși lipsiți de vedere, au încetat să mai plângă.

Sufletul lui curat și frumos a făcut uitată durerea pricinuită de cei care trebuiau să aibă grijă de el. Azi, Max a murit.

Iar cei care l-au iubit se bucură că acum ochii lui văd din nou și el nu mai suferă. Așa că i-au scris și un mesaj emoționant de rămas bun.

„Ochii frumoși, lipsiți (prin mâna crudă a omului) de bucuria culorii, văd acum din nou. Ochii lui văd cerul, și lumina, și îngerii! Suferința lui, în lumea oamenilor, care n-au știut să-i facă decât prea mult rău și prea puțin bine, a luat sfârșit. Max, cel mai frumos urs din Sanctuarul Libearty, sufletul pe care omul l-a chinuit până dincolo de limita înțelegerii, s-a dus în Cer. Singurul gând ce ne alină acum, la despărțirea de el, este că pe Max nu îl mai doare nimic, nimeni n-o să îi mai facă nici un rău și nu va mai fi niciodată chinuit. Rămas-bun Max, nu vom uita niciodată ochii tăi frumoși care n-au putut să vadă, dar au știut să ne arate cel mai frumos suflet si iubire sincera!”

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close