Antena 3 CNN Actualitate Social Acuzat de dublu asasinat, eliberat după trei ani. Mărturia tânărului judecat pentru crimă: „M-au bătut să recunosc faptele respective”

Acuzat de dublu asasinat, eliberat după trei ani. Mărturia tânărului judecat pentru crimă: „M-au bătut să recunosc faptele respective”

Acuzat de dublu asasinat, eliberat după trei ani. Mărturia tânărului judecat pentru crimă: „M-au bătut să recunosc faptele respective”
23 Feb 2019   •   22:55

Decizie fără precedent în Justiția din România! Un tânăr condamnat la 25 de ani de închisoare pentru un dublu asasinat a fost eliberat după trei ani.

Judecătorii de la Curtea de Apel din Alba au decis să îl lase în libertate pe Ovidiu Drîngă, coniderând că există suficiente motive pentru care procesul trebuie să fie reluat de la zero.

Potrivit recizitoriului, bărbatul este acuzat că a ucis două bătrâne infirme. Inculpatul a intrat peste bătrâne, le-a omorât în bătaie şi apoi a plecat cu suma de 10.000 de lei. Cu banii furaţi, spun anchetatorii, tânărul şi-ar fi achitat mai multe datorii şi i-a cumpărat iubitei lui, de ziua ei de naştere, un inel de logodnă. 

„În 2016, în ianuarie, eram la domiciliul prietenei mele, m-am trezit într-o zi cu Poliția și am fost informat că sunt acuzat de două infracțiuni de omor calificat. M-au ținut peste 36 de ore fără mâncare, fără apă, m-au bătut să recunosc faptele respective. Am fost bătut să recunosc niște fapte pe care nu le-am făcut. Am suferit trei ani de zile. Banii pe care i-am avut, i-am avut din economiile mele. Au fost prelevate probe, s-a găsit o mănușă de-a mea. Eu în urmă cu câteva zile am fost la un vecin, mai sus de unde s-a întâmplat fapta, iar când am plecat, am pierdut o mănușă”, a spus Ovidiu Drîngă, judecat pentru crimă. 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close