Antena 3 CNN Actualitate Social Alertă în Hunedoara! O elevă de 15 ani a dispărut de la școală. Familia o caută disperată

Alertă în Hunedoara! O elevă de 15 ani a dispărut de la școală. Familia o caută disperată

Alertă în Hunedoara! O elevă de 15 ani a dispărut de la școală. Familia o caută disperată
04 Oct 2019   •   16:34

O elevă de 15 ani din Hunedoara a dispărut fără urmă, în timp ce se afla la cursuri. Fata a ieşit la un moment dat din școală şi nu a mai revenit.

Poliţiştii au demarat o serie de căutări și activităţi care continuă şi care vor fi extinse prin măsura urmării naţionale, infomează IPJ.

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către reprezentanţii unui centru maternal din Hunedoara cu privire la faptul că, minora BARBU LAURA (foto), în vârsta de 15 ani, în data de 03.10.2019, în intervalul orar 08:00-14:00, în timp ce se afla la cursurile școlare, a plecat voluntar de la unitatea de învăţământ din Hunedoara unde studiază și nu a mai revenit, potrivit observator.tv.

Minora are o înălțime de circa 1,65 m, ten măsliniu, păr lung brunet, până la nivelul umerilor, constituție robustă, fără semne particulare și purta la momentul plecării voluntare următoarele articole de îmbrăcăminte și încălțăminte: pantaloni jeans de culoare neagră; giacă jeans, de culoare crem și o pereche de pantofi sport.


 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close