Antena 3 CNN Actualitate Social Ele sunt Alicia şi Cristina, surorile din Spania, moarte în accident în România împreună cu familia lor

Ele sunt Alicia şi Cristina, surorile din Spania, moarte în accident în România împreună cu familia lor

Şoferul din Gorj, care a provocat accidentul în urma căruia familia de patru persoane din Spania a murit, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ele sunt Alicia şi Cristina, surorile din Spania, moarte în accident în România împreună cu familia lor
de Georgiana Adam    |    09 Dec 2022   •   10:05

O copilă împreună cu părinţii din Spania veniseră în România să își viziteze fiica cea mare, care era studentă la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu prin programul Erasmus. 

Cei patru închiriaseră o mașină și se îndreptau, duminică seară, spre Sibiu, când în zona localității Hula Bradului, șoferul din Gorj a intrat într-o depășire neregulamentară și a pătruns pe contrasens, unde a pierdut controlul și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus dinspre Brașov, proiectându-l în alt autoturism care circula în spatele acestuia. 

Pepe și Maria del Carmen Rodriguez au murit pe loc în urma impactului violent. Alicia, tânăra de 21 de ani, s-a stins la spital câteva minute mai târziu. 

Citeşte şiCristina avea 15 ani, iar inima ei va bate acum în pieptul altei persoane. Venise cu familia din Spania să-şi vadă sora din România şi au murit toţi

Cristina, mezina familiei, o adolescentă de 15 ani, a fost singura supraviețuitoare. Aflată în comă, medicii au fost rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După patru zile, și inima ei s-a oprit. Familia rămasă din Spania a decis să-i doneze organele pentru a salva alte vieți. Au fost recoltate cordul, plămânii, rinichii precum și țesut osos și corneea.

Bărbatul în vârstă de 63 ani din judeţul Gorj care a provocat accidentul de duminică din Hula Bradului, județul Sibiu, a fost reținut. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reținerea unui bărbat în vârstă de 63 ani din judeţul Gorj pentru omor calificat, informează prim-procurorul adjunct Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
 

×
Subiecte în articol: Spania accident
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close