Antena 3 CNN Actualitate Social Ana venise în Huedin în vacanță la niște prieteni, care dețineau un bar. Aici îl cunoscuse pe Florin, cu care chiar ajunsese să se înțeleagă. Doar că într-o seară, bărbatul a luat-o la pumni din senin. „Mă gândesc serios să fac plângere”

Ana venise în Huedin în vacanță la niște prieteni, care dețineau un bar. Aici îl cunoscuse pe Florin, cu care chiar ajunsese să se înțeleagă. Doar că într-o seară, bărbatul a luat-o la pumni din senin. „Mă gândesc serios să fac plângere”

Ana venise în Huedin în vacanță la niște prieteni, care dețineau un bar. Aici îl cunoscuse pe Florin, cu care chiar ajunsese să se înțeleagă. Doar că într-o seară, bărbatul a luat-o la pumni din senin. „Mă gândesc serios să fac plângere”
Sursa foto: Foto: Pexels.com
24 Feb 2019   •   16:55

Ana venise în Huedin, județul Cluj, în vacanță la niște prieteni, care dețineau un bar. Aici îl cunoscuse pe Florin, cu care ajunsese să se înțeleagă foarte bine, doar că într-o seară, când ea a anunțat un client că închide, bărbatul s-a ridicat și a lovit-o fără să țină cont de nimic.

Acum, tânăra de 24 de ani, din Republica Moldova, care se declera îndrăgostită de România, se gândește serios să facă plângere penală.

„Sâmbăta trecută, pe la ora zece seara mă aflam în barul din Huedin al prietenilor mei, cetăţeni din Republica Moldova, la care am venit într-o scurtă vacanţă. Am sosit cu mult drag în ţară, animată şi de dragostea pentru România şi oamenii săi, însă am avut acum o cruntă dezamăgire. La un moment dat, un anume Florin, pe care-l ştiu că lucrează ca şofer de Tir – şi client fidel al barului prietenilor mei – a răbufnit într-un mod cu totul neplăcut şi neaşteptat, deşi eram până atunci fusesem în relaţii bune cu el. După ce i-am atras atenţia că trecuse ora închiderii, unui client – care se lăuda cu voce tare că poate sta şi până la ora 2.00 dimineaţa – acest Florin s-a ridicat brusc şi a strigat: „Oare de când s-a ajuns ca românii să fie conduşi de ăştia veniţi din Moldova”? Apoi a sărit cu pumnii şi m-a lovit peste mâinile cu care mă apăram, învineţindu-mi-le peste tot. Norocul meu a fost că a sărit cineva de acolo şi m-a salvat, altminteri nu se ştie ce-mi făcea”, a povestit tânăra pentru gazetadecluj.ro.

„O să studiez posibilitatea dacă o să fac plângere pe numele lui la poliţie şi sunt înclinată să fac acest lucru fiindcă insul acesta ar merita pus puţin cu botul pe labe pentru “patriotismul” de care a dat dovadă – tocmai faţă de cineva venit aici din dragoste pentru ţara şi neamul din care face şi el parte”, a mai spus Ana. 
 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close