x close

Anunț important făcut de autorități! Persoanele care vor primi vouchere de 3.000 de euro în următoarea perioadă

de S.T.    |    30 Aug 2018   •   16:51
Anunț important făcut de autorități! Persoanele care vor primi vouchere de 3.000 de euro în următoarea perioadă

Peste 500 de cupluri vor primi vouchere pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro, în cadrul Programului FIV - „O şansă pentru cuplurile infertile”, iar alte aproape 100 de dosare înscrise în program vor fi analizate în perioada următoare.

Potrivit unui comunicat de presă remis joi AGERPRES de Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, peste jumătate din voucherele pentru cuplurile infertile înscrise în programul FIV au fost acordate.

În două luni şi jumătate, 510 cupluri au obţinut aprobarea pentru a primi vouchere pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro, alte aproape 100 de dosare vor fi analizate în perioada următoare, iar patru au fost respinse, menţionează sursa citată.

Sprijinul financiar acordat de Primăria Capitalei pentru cuplurile infertile este de circa 3.000 euro, pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

1.000 de cupluri din Bucureşti - care au indicaţie medicală pentru FIV, iar vârsta partenerei este între 24 şi 45 de ani - pot obţine acest ajutor financiar.

Condiţiile pentru a beneficia de acest sprijin sunt incluse în regulamentul postat pe site-ul ASSMB, la secţiunea Proiect FIV sau direct pe www.fiv.assmb.ro.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

vouchere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati