Antena 3 CNN Actualitate Social Băiatul de 14 ani, electrocutat lângă șinele de cale ferată în Ploiești, are nevoie de sânge. Apel disperat al familiei

Băiatul de 14 ani, electrocutat lângă șinele de cale ferată în Ploiești, are nevoie de sânge. Apel disperat al familiei

Băiat de 14 ani, electrocutat lângă șinele de cale ferată, în Ploiești, în urmă cu câteva zile, se luptă în continuare pentru viaţa sa. Starea sa este foarte gravă şi are nevoie de sânge. Familia sa face un apel către toţi posibilii donatori.

Băiatul de 14 ani, electrocutat lângă șinele de cale ferată în Ploiești, are nevoie de sânge. Apel disperat al familiei
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2022   •   14:31

David Stocheciu se află internat la secția ATI a Spitalul Grigore Alexandrescu din București având arsuri de gradul III și IV pe 70% din suprafața corporală. Adolescentul are nevoie urgent de transfuzii de sânge cu grupa B, RH negativ, o grupă foarte rară în România. 

Se poate dona la orice centru din țară, cu menţiunea numelui celui pentru care se donează şi a unităţii medicale unde se află internat. 

Cei care sunt aproape de București pot merge la Centrul de transfuzie sanguină București: Acasa - Centrul de Transfuzie Sanguină col.prof.dr. ''Nicolae Nestorescu'', transmite familia lui David.

E nevoie strict de masă trombocitară B negativ. În această dimineaţă niciun centru din ţară nu a avut să livreze. David trebuia să primească aseară şi nu există nicăieri în momentul de faţă!, a mai precizat familia.

Sâmbăta trecută, baiatul s-ar fi urcat sa deseneze grafitti pe una dintre garniturile aflate încă sub tensiune în zona staţiei Ghighiu, moment în care s-ar fi produs un arc electric, care i s-a descarcat în tot corpul.

 

 
 

×
Subiecte în articol: Ploiești
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close