Bărbatul-pitic intrase pe un site și încerca să racoleze copii în scopuri sexuale. Cum a fost prins individul în Iași

18 Feb 2019   •   17:18
Bărbatul-pitic intrase pe un site și încerca să racoleze copii în scopuri sexuale. Cum a fost prins individul în Iași

Un bărbat suferind de nanism a fost reţinut de Poliţie fiind acuzat de racolarea minorilor în scop sexual. Individul a fost prins după ce un tânăr şi-a făcut un cont fictiv pe Facebook şi l-a atras într-o capcană.

Relu Dima este originar din judeţul Vaslui şi, în ultima perioadă, ar fi ajuns în municipiul Iaşi, unde a încercat să racoleze copii în scopuri sexuale. Individul a fost săltat de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi la finele săptămânii trecute. El a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi, unde urmează a fi supus unei expertize.

Oamenii legii vor să afle dacă bărbatul de 44 de ani avea sau nu discernământ în momentul în care a comis presupusele fapte, cu atât mai mult cu cât, potrivit dosarului său medical, individul ar fi suferind de handicap psihic de grad II. Relu Dima a fost prins în urma unui scenariu. Informaţia privind activitatea ilicită a individului a apărut în primă fază pe un grup de pe Facebook, fiind prezentată de mai mulţi părinţi. Un bărbat şi-a făcut un cont fals în care a pretins că ar fi minor şi a reuşit, astfel, să îl ademenească pe Dima să se întâlnească cu el. Atunci a fost şi prins individul, poliţiştii găsind în telefonul său mai multe imagini cu minori, scrie Adevarul.

 

x close