Antena 3 CNN Actualitate Social Bogdan Chirieac, după ce Rovana Plumb a fost audiată în Parlamentul European: E o execuție

Bogdan Chirieac, după ce Rovana Plumb a fost audiată în Parlamentul European: E o execuție

Bogdan Chirieac, după ce Rovana Plumb a fost audiată în Parlamentul European: E o execuție
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
25 Sep 2019   •   21:51

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European (JURI) a decis să îi invite joi, 26 septembrie, pe Rovana Plumb şi Laszlo Trocsanyi, comisarii europeni desemnaţi din partea României, respectiv a Ungariei, la o audiere extraordinară.

În cazul Rovanei Plumb este vorba despre lămurirea unor aspecte legate de averea sa și eventualele afaceri.

Bogdan Chirieac a avut o primă reacție în acest caz. Analistul politic susține că aceasta nu este nicio bătălie, ci o execuție.

”Nu e nicio bătălie, e o execuție”, a fost precizarea lui Bogdan Chirieac, în urma afirmației făcute de Sabina Iosub. Analistul politic subliniază că această situație vine ”după ce, ani de zile, au fost distruse imaginea și prestigiul României în străinătate”, amintind de momentul din ”noiembrie 2018, când fostul Parlament European a votat o rezoluție împotriva României, votată și de către europarlamentarii liberali din România”. 

”După ce ai făcut toate aceste lucruri, e evident că orice propunere venită din partea Guvernului român se lovește de un zid.” a atras atenția Bogdan Chirieac.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close