Antena 3 CNN Actualitate Social Călători ţinuţi 26 de ore în tren fără apă şi mâncare: "A fost frig, am avut doar un corn şi o apă" | VIDEO

Călători ţinuţi 26 de ore în tren fără apă şi mâncare: "A fost frig, am avut doar un corn şi o apă" | VIDEO

Sutele de persoane care au rămas blocate ore în şir în trenurile care au rămas blocate, în câmp din cauza ninsorilor abundente, au ajuns în sfârşit la destinaţie. Pasagerii au îndurat un frig crunt, iar mulţi dintre ei au rămas fără apă şi mâncare.

Călători ţinuţi 26 de ore în tren fără apă şi mâncare: "A fost frig, am avut doar un corn şi o apă" | VIDEO
de Claudia Popovici    |    17 Mar 2021   •   20:17

Trenul care a plecat aseară din Baia Mare a ajuns la ora 17:00 la Bucureşti. Cursa a avut o întârziere de aproape 12 ore. Practic, atât le-ar fi luat călătorilor să pargurgă dus-întors distanţa dintre cele două oraşe.

Jurnalistul Antena 3, Alex Vlădescu este în Gara de Nord şi ne spune ce s-a întamplat de fapt cu călătorii care pe durata celor 12 ore nu au primit niciun sprijin.

În trenurile CFR ştii când urci dar nu şti niciodată când cobori

Asta li s-a întâmplat câtorva zeci de oameni care au urcat încă de ieri în trenul de la Baia-Mare şi care ar fi trebui să ajungă în această dimineaţă, la ora 6:30 în Gara de Nord.

"A fost destul de obositor. A staționat foarte mult, undeva în Tușnad, într-o  comună mică undeva la 10 ore și jumătate am staționat acolo. Ni s-a oferit doar un corn și o apă pe parcursul călătoriei (n.r deși reprezentanții CFR Călători au spus presei că toţi călătorii au absolut tot la dispoziție)", a spus Graţiela pentru Antena 3.

"Nu am avut căldură absolut deloc"

"Ba mai mult, au fost momente în care nu am avut căldură absolut deloc, 26 de ore să mergi pe tren în condițiile în care la 6:30 dimineața ar fi trebuit să fim deja în București. Şi nici măcar nu a staționat undeva unde să ne putem lua ceva de mâncare, ceva de băut", a mai povestit tânăra.

"Unei persoane i s-a făcut rău. A venit ambulanţa"

"Undeva la Brașov, după 10 ore, după ce a venit o locomotivă cu disel, unei persoane i s-a făcut rău şi a venit şi ambulanţa", a mai completat Graţiela.

×
Subiecte în articol: CFR Calatori tren gara de nord
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close