x close

Caz șocant în Arad. Un jandarm este acuzat că ar fi abuzat sexual două copile

03 Apr 2019   •   08:19
Caz șocant în Arad. Un jandarm este acuzat că ar fi abuzat sexual două copile

Acuzaţii greu de imaginat la adresa unui jandarm din Arad. Militarul este bănuit că ar fi abuzat sexual două copile dintr-o casă de tip familial. Pentru a ajunge în apropierea acestora, s-ar fi folosit de soţia lui, angajată a centrului social. Procurorii au deschis un dosar penal după o plângere depusă de familia adoptivă a uneia dintre fetiţe. 

Tânăra de 19 ani povesteşte că avea doar 13 ani când ar fi început coşmarul în centrul din Arad, în care şi-a petrecut aproape toată viaţa. Doi bărbaţi, un jandarm şi un angajat al companiei de apă, ar fi supus-o la perversiuni sexuale. 

Aceeaşi soartă ar fi avut-o şi prietena ei, o fetiţă de 13 ani. Fata s-ar fi destăinuit unui psiholog, iar părinţii adoptivi au depus o plângere penală. 

Ancheta este una grea, pentru că faptele s-ar fi petrecut în urmă cu trei ani. Dosarul în care este cercetat jandarmul a ajuns la Parchetul Militar din Timişoara, acum trei săptămâni. 

În casa de tip familial sunt încă internaţi 12 copii cu vârste între 7 şi 15 ani. Reprezentanţii centrului spun că totul este, de fapt, o răzbunare

Citeşte mai multe despre:

jandarm Arad abuz sexual
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati