Antena 3 CNN Actualitate Social Cel mai tare impresar de manelişti, călcat de Fisc

Cel mai tare impresar de manelişti, călcat de Fisc

Cel mai tare impresar de manelişti, călcat de Fisc
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Aug 2015   •   11:28

Inspectorii ANAF au  luat la puricat averea celui mai tare impresat de manele, Dan Bursuc, dar şi a lui Adi de la Vâlcea. 

 
Maneliştii nu se sinchisesc de controalele fiscului. Cu toţii se dau curaţi când vine vorba de declarat venituri.

Doar într-o lună inspectorii au dat de peste 2 miliarde şi jumătate de lei, bani nedeclaraţi la Fisc, de către manelişti, interlopi, cămătari, dar şi politicieni, oameni de afaceri şi vedete. 
 
Până acum au fost controlate peste trei sute de persoane. La 18 dintre ele s-au găsit, la fiecare, peste 20 de milioane de lei, bani nejustificaţi. Adică aproape 4 milioane şi jumătate de euro de fiecare. 
 
Alti 35 apar cu sume intre 10 si 20 de milioane de lei, 48 - intre 5 si 10 milioane, si 118 - intre 1 milion si 5 milioane de lei. Si lista continua. Nu vorbim de intreaga avere, ci de diferenţa care nu poate fi justificată prin veniturile declarate. 
 
Un calcul simplu arată că cele 300 de persoane sunt bănuite că au ascuns de FISC aproape 600 de milioane de euro. 
 
Acum, dacă toţi aceştia  vor să-şi păstreze averile, trebuie să facă rost de acte şi să justifice până la ultima bancnotă. Adică - banii câştigaţi fără număr la cântări, vilele de lux, maşinile scumpe sau bijuteriile. Dacă în urma verificărilor, inspectorii ANAF vor demonstra că toţi banii aceştia n-au fost declaraţi, atunci vor lua impozitul de 16 la sută. Iar asta ar însemna 100 de milioane de euro. 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close