Antena 3 CNN Actualitate Social Chirieac, scenariu-bombă despre urmărirea penală a lui Tăriceanu: Senatul va respinge cererea

Chirieac, scenariu-bombă despre urmărirea penală a lui Tăriceanu: Senatul va respinge cererea

Chirieac, scenariu-bombă despre urmărirea penală a lui Tăriceanu: Senatul va respinge cererea
07 Noi 2018   •   22:54

Bogdan Chirieac a comentat situația actuală a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pe numele căruia s-a trimis o solicitare de începere a urmăririi penale pentru luare de mită, în dosarul Microsoft.

"Avem de-a face cu un mare semn de întrebare. Eu privesc politic. Senatul va respinge cererea de începere a urmăririi penale, PSD-ALDE au majoritate în Senat. Dosarul s-a semnat în 2004, sunt 14 ani de atunci. Nu ştiu cum e cu prescrierea faptelor... Esenţial este că, imediat ce dosarul a fost predat Parlamentului, el va ajunge la cunoştinţa presei. Divizia militară a presei va publica, în curând, dosarul cu totul. Culmea este că, probabil, Senatul va închide, nu va da aprobare pentru începerea urmăririi penale, dar nici Tăriceanu nu se poate apăra pentru că lucrurile alea vor apărea toate, că or fi adevărate că nu or fi. Eu înclin să cred că nu sunt adevărate. Dacă era ceva, se întâmpla din 2014, nu se ajungea în 2018, în această zonă.

Mai departe, din punct de vedere politic, domnul Tăriceanu a fost consecvent, în toată această perioadă, condamnând abuzurile statului subteran. Dacă existau disensiuni între domnul Dragnea şi domnul Tăriceanu, acestea au fost şterse, în momentul actual. Aţi dat aseară că 17 dosare au fost închise, în cazul domnului Iohannis. Probabil că s-au gândit: "cu asta vom acoperi cele 17 dosare", din care două închise imediat după alegeri", a declarat analistul Bogdan Chirieac, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: scenariu urmarire Tariceanu
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close