Antena 3 Actualitate Social Cine este chestorul Liviu Bute, noul şef al Poliţiei de Frontieră

Cine este chestorul Liviu Bute, noul şef al Poliţiei de Frontieră

21 Mai 2020   •   18:59
Cine este chestorul Liviu Bute, noul şef al Poliţiei de Frontieră
Sursa foto: Foto: gds.ro

În fruntea Poliţiei de Frontieră a fost numit chestorul principal de poliţie Liviu Bute, care în prezent ocupă funcţia de adjunct al şefului instituţiei, după ce Ioan Buda a demisionat.

„Atribuţiile funcţiei de inspector general vor fi preluate de chestorul principal de poliţie Liviu Bute, adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, se arată într-un comunicat MAI.

Liviu Bute a absolvit Școala de ofiţeri, din Arad şi Facultatea de Mecanică din Timişoara. Este masterand în Drept Administrativ şi până să ajungă la Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a ocupat diverse funcţii în cadrul Poliţiei de Frontieră Maramureş. Pentru aproape cinci ani, în intervalul 01.07.2002 – 01.01.2007, Liviu Bute a fost ofiţer specialist în cadrul unităţii informative din MAI, DGIPI, serviciul Maramureş. 

Șeful Poliției de Frontieră, demisie din motive personale

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close