Antena 3 CNN Actualitate Social Cine sunt cei doi adolescenți răniți grav în Mamaia. Lucrau pe litoral pentru a-și putea ajuta familiile

Cine sunt cei doi adolescenți răniți grav în Mamaia. Lucrau pe litoral pentru a-și putea ajuta familiile

Cine sunt cei doi adolescenți răniți grav în Mamaia. Lucrau pe litoral pentru a-și putea ajuta familiile
28 Aug 2018   •   11:37

Doi tineri de 15 și 18 ani din Vaslui au fost grav răniți, în noaptea de duminică spre luni, după ce au fost loviți pe o trecere de pietoni din Mamaia.

Cei doi adolescenti, Georgiana Alexandra H. si Cristi Marian L., munceau ca zilieri pe litoral cu gândul de a strânge un bãnut pentru noul an scolar si sã-si ajute totodatã familiile. Toate visele lor au fost spulberate de un sofer vitezoman si inconstient. Cei doi se aflau pe trecerea de pietoni, douã masini au oprit pentru a le acorda prioritate apoi a venit cea de a treia masinã cu vitezã, care i-a izbit în plin. Fata de 15 ani a zburat pur si simplu prin aer, iar bãiatul a fost si el proiectat pe sosea. Soferul nu a pus frânã si nici nu a oprit la fata locului. Rãnitii au ajuns în stare gravã la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Medicii de la Spitalul Judetean Constanta si Spitalul de Pediatrie Constanta, au precizat cã tinerii accidentati sunt într-o stare gravã, dar stabilã, fiind internati la ATI Reanimare, unde sunt sedati, transmite vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: accident Mamaia
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close