Antena 3 CNN Actualitate Social Comoara spirituală din România! Este un loc plin de energie, mai vechi decât piramidele Egiptului

Comoara spirituală din România! Este un loc plin de energie, mai vechi decât piramidele Egiptului

Comoara spirituală din România! Este un loc plin de energie, mai vechi decât piramidele Egiptului
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
20 Feb 2019   •   23:23

În Munţii Făgăraş, între oraşele Braşov şi Făgăraş, se află un loc unde pare că lumina cerească coboară de sus, iarba care creşte aici face minuni.

Toate aceste întâmplări neobişnuite au loc în apropiere de satul Şinca Veche, în „Templul Ursitelor”. Se spune că acolo dorinţele se împlinesc, dacă ai inima curată.

Vizitatorii au povestit că fie s-au simţit învigoraţi, fie i-a apucat un somn greu. Se zice că cine doarme măcar şi câteva minute în templu sau în apropierea lui capătă forţe noi şi devine mai puternic.

Turnul interior, pe unde intră lumina zilei, este înalt de 10 metri şi seamănă cu o turlă fără acoperiş. Localnicii spun că pe acolo coboară energiile şi că dedesubt, în pământ, ar exista un tunel de comunicare până la Cetatea Raşnovului.

Controversatul lăcaş de cult de la Şinca Veche se bănuieşte că ar avea o vechime de 7.000 de ani şi orgini dacice, poate chiar mai înaintate, potrivit secretulcunoasterii.ro.

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close