Antena 3 CNN Actualitate Social Cristian Tudor Popescu, despre candidatul-surpriză care are șanse mari să intre în turul 2

Cristian Tudor Popescu, despre candidatul-surpriză care are șanse mari să intre în turul 2

Cristian Tudor Popescu, despre candidatul-surpriză care are șanse mari să intre în turul 2
04 Oct 2019   •   09:53

Cristian Tudor Popescu a declarat că dacă moțiunea de cenzură va trexe, Mircea Diaconu ar putea intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie.  
Ar fi pe modelul lui Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, care a câștigat alegerile cu mesaje de candidat independent. 

”Unul dintre cele mai dezolante, întristătoare spectacole pe care le-am văzut în viața mea a fost citirea moțiunii de cenzură astăzi, în Parlament. Într-o sală aproape goală, cu un singuratic domn Cîțu, care era și el plictisit de ce citea și abia aștepta să termine. A fost o corvoadă pentru el.

Mircea Diaconu, în momentul de față, este cazul Sorin Oprescu, acum vreo 10 ani, când candida la primărie. A venit cu un discurs în general aberant, plin de platitudini, din când în când mai scrâșnea din dinți, făcea spume la gură, nu se înțelegea nimic, dar a avut un mesaj esențial: nu sunt cu nimeni, sunt independent, în condițiile încrederii în politic, așa cum avem și în clipa de față”, a spus Cristian Tudor Popescu, pentru Digi24. 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close