Antena 3 CNN Actualitate Social Încă un deces în cazul copiilor îmbolnăviți din Argeș

Încă un deces în cazul copiilor îmbolnăviți din Argeș

Încă un deces în cazul copiilor îmbolnăviți din Argeș
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Feb 2016   •   08:13
Încă un bebeluș a murit, în această dimineață, la spitalul Marie Curie. Este vorba despre o fetiță, internată la secția de Terapie Intensivă. În acest moment, mai sunt internați zece copii.

Astăzi, inspectorii vor face analize la portocalele adunate sâmbătă din magazinele din judeţul Argeş şi cel târziu marţi dimineaţă vom avea primele rezultate şi vom afla dacă bacteriile au ajuns în corpul micuţilor de la pesticidele din fructe.

În acest moment, la Spitalul Marie Curie din Capitală mai sunt internaţi 10 copii, cu infecţii digestive grave.

Pentru părinţi însă, care nu au înţeles nici până acum ce anume le-a îmbolnăvit copii, situaţia este în continuare dramatică. Oamenii stau lângă cei mici şi se roagă să-i poată duce înapoi acasă sănătoşi.

În ceea ce priveşte cauza îmbolnăvirii copiilor, oamenii cer cu disperare un răspuns. Jurnalistul Val Vâlcu e de părere că sursa infecţiilor trebuie căutată în spital, nu în magazine.

Părinţii îşi concentrează acum toată atenţia spre însănătoşirea celor mici, însă sunt decişi ca, atunci când situaţia se va rezolva, să ceară socoteală celor responsabili.

La Spitalul "Marie Curie" au fost transferaţi 12 copii din mai multe localităţi de pe raza judeţului Argeş, dintre care doi au murit.×
Subiecte în articol: deces fetita moarta Marie Curie Arges Capitală
Parteneri
Afacerea pur românească cu care un tânăr a dat lovitura în Oradea
x close