Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluiri uluitoare despre cei cinci tineri care au murit în accidentul din Suceava

Dezvăluiri uluitoare despre cei cinci tineri care au murit în accidentul din Suceava

Dezvăluiri uluitoare despre cei cinci tineri care au murit în accidentul din Suceava
Sursa foto: Foto: Captură video
13 Dec 2018   •   21:47

Cei cinci tineri care au murit în accidentul produs în localitatea Vadu Moldovei la sfârșitul săptămânii trecute, consumaseră toți băuturi alcoolice.

Mai mult, șoferul era și el băut, fiind depistat cu cea mai mare concentrație de alcool. Narcis Bogdănescu, șoferul care a provocat carnagiul, avea cea mai mare concentrație de alcool – 1,45 g/l de alcool pur în sânge.

Alcoolemiile celorlați patru tineri care au murit în accident sunt între între 0,30 şi 1,45 g/l alcool pur în sânge, potrivit Monitorul de Suceava.

Citește și: Accident cumplit în Suceava. Cinci tineri au murit pe loc, după ce mașina lor a intrat sub un TIR

În urmă cu o săptămână, pe E85, pe raza localitătii Vadu Moldovei din județul Suceava a avut loc un accident de circulație în urma căruia cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani au murit. Autoturismul în care se aflau, înmatriculat în judetul Suceava, a intrat practic sub un autotren înmatriculat în Turcia. 

Citiți și: A vrut să iasă cu băieții la un suc, dar niciunul nu a mai ajuns acasă. Imagini înfiorătoare de la locul accidentului din Vadu Moldovei, unde cinci tineri și-au pierdut viața (FOTO+VIDEO)

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close