Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit în Suceava. Cinci tineri au murit pe loc, după ce mașina lor a intrat sub un TIR

Accident cumplit în Suceava. Cinci tineri au murit pe loc, după ce mașina lor a intrat sub un TIR

Accident cumplit în Suceava. Cinci tineri au murit pe loc, după ce mașina lor a intrat sub un TIR
Sursa foto: foto: captura video
09 Dec 2018   •   08:41

Cinci tineri şi-au pierdut viaţa duminică dimineață după ce maşina în care se aflau s-a făcut praf sub un TIR înmatriculat în Turcia.

Nenorocirea s-a înregistrat în jurul orei 2.00, pe raza localităţii Vadu Moldovei. Victimele, toţi băieţi, aveau vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, potrivit monitorulsv.ro.

„La locul accidentului am identificat 5 persoane încarcerate, toate din autoturism. Din nefericire, toate cele 5 victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora. Autoturismul a fost grav avariat, iar echipa de descarcerare a lucrat zeci de minute pentru extragerea celor 5 din fiarele contorsionate”, au anunţat reprezentanţii ISU Suceava.

La faţa locului au acţionat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, dar şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Timp de mai bine de două ore, circulația pe drumul E85 a fost oprită.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close