Antena 3 CNN Actualitate Social Emi Pian, probleme cu Poliţia şi dincolo de mormânt. Amenzi pentru rudele interlopului, adunate în cimitir la grătar!

Emi Pian, probleme cu Poliţia şi dincolo de mormânt. Amenzi pentru rudele interlopului, adunate în cimitir la grătar!

Apropiaţii fostului lider interlop Emi Pian s-au adunat, din nou, la mormântul acestuia şi au încercat să-i cinstească memoria aşa cum au făcut şi la parastasul de 60 de zile, de luna trecută: cu un grătar făcut direct în cimitir.

Emi Pian, probleme cu Poliţia şi dincolo de mormânt. Amenzi pentru rudele interlopului, adunate în cimitir la grătar!
de Georgiana Adam    |    05 Noi 2020   •   19:38

La precedenta reuniune din cimitir nu erau, însă, în vigoare restricţiile anti-pandemie din prezent.

Dacă în octombrie numeroasele rubedenii şi apropiaţii fostului lider al Duduienilor au putut, fără mari probleme, să chefuiască în aer liber pe muzica lui Florin Salam, de astă dată s-a lăsat cu amenzi.

Poliţia şi-a făcut apariţia după ce paznicul cimitirului "Tudor Vladimirescu" a sunat la 112 iar oamenii legii de la Secţia 19 au dat 5 amenzi, în condiţiile în care reuniunea de la mormântul lui Emi Pian încălca măsurile de prevenţie sanitară specifice pandemiei (foto principală).

Uciderea lui Emi Pian, momentul care a zguduit lumea interlopă din Capitală

Emi Pian (foto galerie), pe numele său real Florin Mototolea, a murit pe 4 august, după ce a fost rănit cu cuţitul într-o încăierare cu un rival interlop.

El a fost înmormântat cinci zile mai târziu, fiind condus pe ultimul drum de sute de persoane.

Încăierarea fatală lui Mototolea s-a produs în timpul unui joc de noroc. În vreme ce jucau barbut, Richard Gheorghe Emanuel, zis Piticu, un membru al clanului Rinu ,s-ar fi certat cu Emi Pian și i-a spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie. A urmat o încleștare scurtă. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, rivalul l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior.

Potrivit unor martori, Emi Pian i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: ”M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost dus de fiul său la Spitalul Universitar de Urgență. Pierduse deja prea sânge, iar după aproximativ o oră a fost declarat mort.

×
Subiecte în articol: Emi Pian gratar
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close