Antena 3 CNN Actualitate Social Fiica unei vedete din România, lovită crunt la școală: „A fost împinsă și a căzut cu gura de gresie” (FOTO)

Fiica unei vedete din România, lovită crunt la școală: „A fost împinsă și a căzut cu gura de gresie” (FOTO)

Fiica unei vedete din România, lovită crunt la școală: „A fost împinsă și a căzut cu gura de gresie” (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Laurette
23 Noi 2019   •   13:46

Fetița lui Laurette Atindehou și-a pierdut jumătate de dinte în urma unui atac rasist violent din partea unui coleg de clasă.

Laurette susține că fiica ei este victima unui bullying repetat la școală doar pentru că este mulatră și nimeni nu ia măsuri.

Recent, situația a degenerat și fetița a ajuns acasă cu dinții sparți. Acesta a fost momentul când mama ei a decis să tragă public un semnal de alarmă pe pagina sa de Facebook.

Citește Și O vedetă din România, acuzații fără precedent pe o rețea de socializare: „Am crezut că aceste lucruri vor dispărea. Nu sunt un animal” (FOTO)

„Merge la psiholog și încearcă să-și revină încet, încet. Doamna psiholog încearcă să-i ofere consiliere. În timp ce se întorcea de la baie spre sala de clasă, un coleg nu a lăsat-o să meargă. A fost trasă, împinsă,a căzut cu gura de gresie, iar în urma acestui impact a rămas fără dintele din față”, a declarat Laurette într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Citește Și E oficial! Bullying-ul în şcoli este interzis prin lege

×
Subiecte în articol: laurette şcoli
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close