Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Ciot, propunerea de rezervă a PSD pentru postul de comisar european, a plagiat un articol științific

Gabriela Ciot, propunerea de rezervă a PSD pentru postul de comisar european, a plagiat un articol științific

Gabriela Ciot, propunerea de rezervă a PSD pentru postul de comisar european, a plagiat un articol științific
Sursa foto: Foto: Gabriela Ciot/ Facebook
03 Oct 2019   •   12:39

Informații surprinzătoare ies la iveală cu privire la planul B al PSD pentru postul de comisar european din partea României, Melania-Gabriela Ciot. Aceasta a plagiat într-un procent fulminant un articol științific publicat în 2012.

Potrivit unui material realizat de Pessone, autorul prim al textului este chiar Vasile Pușcaș, fostul negociatr-șef al României cu Uniunea Europeană. Pe de altă parte, Pușcaș Pușcaș este chiar coordonatorul doctoratului în Relații Internaționale și Studii Europene pe care Ciot l-a obținut în anul 2012, la Universitatea „Babeș-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca. 

Contactată de jurnalista Emilia Șercan cu privire la materialul menționat, Gabriela Ciot a închis telefonul imediat după ce a auzit întrebarea. 

Adevărul notează că Ciot ar avea o șansă mai mare de a deveni comisar european decât cealaltă propunere a PSD, Dan Nica, datorită insistenței președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen de a numi o femeie în postul alocat României.

Toate detaliile aici!

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close