Antena 3 CNN Actualitate Social Ilie Năstase, condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. Reacția fostului tenismen

Ilie Năstase, condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. Reacția fostului tenismen

Ilie Năstase, condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. Reacția fostului tenismen
27 Feb 2019   •   13:17

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, dar decizia nu este definitivă.

În luna mai a anului 2018, fostul mare campion la tenis a fost reținut și s-a ales cu un dosar penal, după ce fost prins băut la volan, a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice.

Miercuri, Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 1, însă decizia nu este definitivă și poate fi contestată la instanţa superioară, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Ilie Năstase, prima reacție după condamnarea la închisoare cu suspendare: „Se pare că nu e bine în România să-ți recunoști fapta”

Pe 25 mai 2018, în jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Năstase.

Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, lui Năstase i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care fostul tenismen a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice.

După câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou de poliţişti, de această dată în timp ce conducea fără permis un scuter. 

Citește și: Ilie Năstase, în fața magistraților:"Regret foarte mult situaţia. Am şi eu o familie, copii şi regret"

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: suspendare inchisoare Ilie Nastase
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close