Antena 3 CNN Actualitate Social Instructorul de sport din Bistrița a început să se apropie tot mai mult de un elev de al său, căruia a început să-i țină diverse lecții cu tentă sexuală. Într-o zi, a mers și mai departe. Ce rușine!

Instructorul de sport din Bistrița a început să se apropie tot mai mult de un elev de al său, căruia a început să-i țină diverse lecții cu tentă sexuală. Într-o zi, a mers și mai departe. Ce rușine!

Instructorul de sport din Bistrița a început să se apropie tot mai mult de un elev de al său, căruia a început să-i țină diverse lecții cu tentă sexuală. Într-o zi, a mers și mai departe. Ce rușine!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Oct 2019   •   00:02

Instructorul de sport din Bistrița, în vârstă de 37 de ani, a început să se apropie tot mai mult de un elev de al său. Iar încet-încet a început să-i pedea lecții cu tentă sexuală. 

Într-o zi a mers însă și mai departe și i-a propus chiar să-i arate cum se face sexul anal. 

Avansurile antrenorului la adresa băieţelului au început în 2017, după ce bărbatul a luat legătura cu mama copilului şi a rugat-o să-şi lase fiul să participe la antrenamente, motivând că l-a văzut pe băiat jucând fotbal şi i-a remarcat anumite calităţi. Femeia a fost de acord, mai ales că îl cunoştea pe individ încă din copilărie.

După câteva zile de la începerea antrenamentelor, antrenorul  i-a dat primul mesaj copilului şi l-a întrebat ce face, însă băiatul nu i-a răspuns. Ulterior, i-a trimis din nou un mesaj puştiului, întrebându-l, printre altele, cum stă cu „gagicile”. După mai multe replici legate de sex, antrenorul  l-a întrebat şi dacă ştie cum e „în fund”, cu referire la raporturile sexuale anale.

Pentru că băieţelul i-a răspuns că habar n-are, bărbatul a plusat întrebându-l dacă vrea să ştie, iar copilul i-a răspuns „da”, scrie Adevărul. 

Bărbatul a fost condamnat recent de prima instanţă la opt luni de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de racolare a minorilor în scopuri sexuale. 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close