x close

Într-o zi, mama s-a uitat în telefonul fiicei sale și a încremenit. Copila ascundea un secret teribil. A sunat imediat la poliție. Ce cumplit să afli așa

02 Oct 2019   •   11:00
Într-o zi, mama s-a uitat în telefonul fiicei sale și a încremenit. Copila ascundea un secret teribil. A sunat imediat la poliție. Ce cumplit să afli așa Foto: Pixabay.com

Într-o zi, o femeie din Platonești, județul Ialomița, s-a uitat în telefonul fiicei sale și a încremenit. Și asta pentru că fata ascundea un secret teribil.

Copila avea fotografii cu ea nud, pe care ulterior le-a găsit trimise prin intermediul rețelelor de socializare vecinului lor, în vârstă de 51 de ani.

Mama nu a stat pe gânduri și a sunat imediat la poliție. În urma perchezițiilor domiciliare, procurorii și polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate au descoperit în locuința bărbatului peste 20 de fotografii și imagini video în care acesta apărea întreținând raporturi sexuale cu minora.

Mai mult, fata le-a povestit anchetatorilor dar și asistenților sociali din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ialomița faptul că bărbatul o penetra cu degetele și o forța să-l lase să-i facă sex oral. Condus la audieri, bărbatul a povestit că, de fapt, responsabilitatea pentru cele întâmplate ar fi a fetei, întrucât acesta l-ar fi ademenit. În prezent, agresorul este reținut pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de «pornografie infantilă» și «viol», scrie independentonline.ro.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati