Antena 3 CNN Actualitate Social După gunoaie, au apărut și rozătoarele în Sectorul 1. Invazie de șobolani în zona teraselor din parcul Herăstrău

După gunoaie, au apărut și rozătoarele în Sectorul 1. Invazie de șobolani în zona teraselor din parcul Herăstrău

Invazie de șobolani în zona teraselor din parcul Herăstrău din București. Actrița Monica Davidescu a postat o fotografie pe o rețea de socializare, în care se pot observa mai multe rozătoare, lângă câteva caserole goale de mâncare.

După gunoaie, au apărut și rozătoarele în Sectorul 1. Invazie de șobolani în zona teraselor din parcul Herăstrău
Sursa foto: Facebook/ Monica Davidescu
de Andreea Ştefan    |    04 Iun 2021   •   22:44

„Așa ceva!!!! Azi în Bucuresti, zona teraselor Herăstrău.

Dezinsecția în București a întârziat doar 3 luni.

Care e timpul de gestație la șobolani? Ca să știu cu cât înmulțesc”, a scris Monica Davidescu alături de fotografia în care a surpins șobolanii.

Sute de persoane au reacționat la postarea sa de pe Facebook, unele dintre ele împărtășind aceleași experiențe pe străzile din Capitală.

„Colcăie mizeria prin tot sectorul lui Clotilde”, a scris o persoană.

Altcineva a afirmat că este vorba despre o contaminare generală a Bucureștiului.

„Erau și anii trecuți în zona Unirii, pe lângă poduri, de ți-era frică să treci pe lângă marginea cu iarbă și tufe, unde viețuiau cu zecile (vizavi de Centrul Vechi și vizavi de magazinul Unirea, în zona teraselor noi, ori pe celălalt mal). E o contaminare generală”.

Clotilde Armand, ieșire nervoasă în scandalul gunoaielor din Sectorul 1: „Nu am ce comenta”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a avut o ieșire nervoasă atunci când a fost întrebată de reporteri despre scandalul munților de gunoaie din Sectorul 1.

„Este prioritar în rolul meu. (...) Eu o să fac toate declarațiile necesare, dar acum nu este momentul. Chiar suntem în plină acțiune, toată primăria lucrează la ce avem de făcut și nu este momentul să fac niște declarații. (...) Nu s-a câștigat niciodată un război fără luptă”, a mai spus Clotilde Armand.

Nicuşor Dan promite că scapă Bucureştiul de şobolani şi căpuşe: "Imediat ce vremea permite, o să stropim"

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, promite că şobolanii şi căpuşele vor dispărea, iarba din parcuri va fi cosită, iar gropile vor fi asfaltate. 

"Pentru țânțari, căpuşe, şoareci, şobolani - avem pregătite utilajele, imediat ce vremea permite o să stropim, nu putem face asta acum", a declarat, miercuri, primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

×
Subiecte în articol: sobolani Herastrau
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close