Antena 3 Actualitate Social Ion Cristoiu: George Maior nu mai are ce căuta în SUA. În curând ne amestecăm în alegerile lor

Ion Cristoiu: George Maior nu mai are ce căuta în SUA. În curând ne amestecăm în alegerile lor

27 Aug 2018   •   20:21
Ion Cristoiu: George Maior nu mai are ce căuta în SUA. În curând ne amestecăm în alegerile lor

Jurnalistul Ion Cristoiu este de părere că ambasadorul României în SUA, George Maior, ar trebui rechemat şi să nu mai fie trimis peste Ocean, catalogând afirmaţiile acestuia, potrivit cărora Rudolph Giuliani este lobbyist pentru penali, ca fiind făcute la disperare, afectând România.

„Să fim categorici. George Maior a comis o greşeală uriaşă şi trebuie rechemat şi nu mai are ce căuta în SUA pentru că a pus statul român într-o situaţie stânjenitoare. Giuliani este o personalitate, indiferent de motivele gestului său, iar un ambasador al României la Washington nu are dreptul să lanseze un atac de o asemenea virulenţă împotriva unei asemenea personalităţi.

John Mccain a fost un duşman al lui Trump, iar implicarea unui ambasador român în această ciorovăială între adepţii lui Trump şi Mccain este inadmisibilă pentru noi. Nu avem ce căuta în războaiele interne în SUA, că în curând ne amestecăm şi în alegerile din SUA”, a spus Ion Cristoiu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu George Maior SUA

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close