Antena 3 CNN Actualitate Social Minora dispărută din Mangalia a fost găsită. Contradicții în declarații. Mama fetei spune că i s-a întâmplat ceva rău

Minora dispărută din Mangalia a fost găsită. Contradicții în declarații. Mama fetei spune că i s-a întâmplat ceva rău

Minora dispărută din Mangalia a fost găsită. Contradicții în declarații. Mama fetei spune că i s-a întâmplat ceva rău
Sursa foto: foto- Pexels
05 Oct 2019   •   12:13

Minora dispărută din Mangalia a fost găsită, însă există contradicții în declarații.

Dacă poliția spune că fata s-a aflat la iubitul său acasă și că nu a fost victima unei infracțiuni, mama fetei spune că de fapt copila era acasă la o doamnă, care a găsit-o în parc, și că nu era foarte bine. 

„M-a sunat doamna aceasta aseară și mi-a spus că fetița este la ea,a găsit-o aseară în parc într-o stare nu foarte bună. Urmează să mă întâlnesc cu ea să-mi spună mai multe, mi-a spus că s-ar fi întâmplat ceva cu ea”, a spus mama fetei pentru replicaonline.

Femeia spune că minora este un copil cuminte însă, anturajul în care a intrat în urmă cu un an, a schimbat-o. Din fetița veselă și plină de viață, a devenit un copil trist și abătut.

„Nu știu ce se întâmplă cu ea. Înainte vorbeam tot, îmi povestea lucruri, acum nu mai face asta. În urmă cu un an a intrat într-un anturaj, s-a împrietenit cu o colegă de-a ei, care este implicată în tot felul de lucruri cu bărbați, o tot influențează. I-am interzis să mai vorbească cu ea, însă o influențează foarte mult. O ascultă pe ea, nu pe mine. Se întâlneau când eu eram la serviciu”, a mai spus mama elevei. ”De obicei, mergeam eu cu ea la școală, și luam de la cursuri. În ziua aceea nu am fost și a dispărut. O doamnă m-a sunat aseară (n.red. 3 octombrie) și m-a anunțat că este la ea, că a găsit-o în parc și că i s-a întâmplat ceva rău. Nu știu mai multe, o să mă întâlnesc să vorbesc cu ea. Și cred că ceva i s-a întâmplat, nu știu ce. Este un copil cuminte”, a conchis mama copilei.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close