Antena 3 CNN Actualitate Social Mircea Geoană, rugăminte către Ministerul Sănătății: „Nu risipiți acești oameni. Nu ne mai întâlnim cu o astfel de șansă”

Mircea Geoană, rugăminte către Ministerul Sănătății: „Nu risipiți acești oameni. Nu ne mai întâlnim cu o astfel de șansă”

Mircea Geoană, rugăminte către Ministerul Sănătății: „Nu risipiți acești oameni. Nu ne mai întâlnim cu o astfel de șansă”
03 Oct 2019   •   13:42

Președintele Institutului Aspen România, Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a adresat o rugăminte Ministerului Sănătății, Casei de Asigurări de Sănătate, dar și profesioniștilor din sistem , subliniind că trebuie să valorifice oamenii care au lucrat pe subiectul sănătate în timpul președinției de succes a României la Consiliul Uniunii Europene.

„Nu risipiți acești oameni care au învățat în șase luni lucruri complexe, lucruri sofisticate, negocieri pe un palier pe care nu-l întâlnești în fiecare zi acasă. Să negociezi între Comisia Europeană, Parlamentul European, guvernele naționale e o chestiune pe care o înveți o singură dată în viață, nu pierdeți acești oameni, băgați-i în continuare în ministere, în instituții. Nu ne mai întâlnim cu o astfel de șansă, să ai sute și sute de profesioniști atât de pregătiți să-și asume în continuare roluri complexe.”, scrie DC News.

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close