Antena 3 CNN Actualitate Social Dr. Monica Pop, apel la politicieni în criza energiei: ”Să ia două, trei familii de oameni nevoiași ca să-i ajute să depășească iarna”

Dr. Monica Pop, apel la politicieni în criza energiei: ”Să ia două, trei familii de oameni nevoiași ca să-i ajute să depășească iarna”

Dr. Monica Pop a vorbit la Antena 3 despre criza energiei și încercările de a face economie în România, despre care spune că ”sunt inadmisibile”, mai ales pentru familiile fără posibilități. ”Dacă nu au cu ce să-și plătească facturi, n-o să-i lăsăm să moară în casă și să-i găsim în casă înghețați”, a spus Monica Pop.

Dr. Monica Pop, apel la politicieni în criza energiei: ”Să ia două, trei familii de oameni nevoiași ca să-i ajute să depășească iarna”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    17 Sep 2022   •   21:32

”Deja este mult prea mult pentru români. Eu cred că lucrurile astea sunt inadmisibile, mai ales pentru faptul că unii au facturi de câte 3-4 ori mai mari decât până acum. Păi, până acum, cum a fost?

Nu e deloc plauzibil ceea ce ceea justifică și eu vreau să spun că Guvernul acesta și oricare altul ar trebui să asigure oamenilor un trai civilizat și nu să se gândească maica-mare dacă are cu ce să își facă un ceai la iarnă și dacă nu o să înghețe în casă.

Așa ceva e inadmisibil și încă o dată oamenii trebuie să reacționeze la lucrurile astea și să-și caute drepturile. Nu se poate lucrul ăsta. Atitudinea lor e așa pentru că le merge și pentru că au văzut că oamenii nu prea zic. Nu e normal așa ceva.

Oamenii trebuie să-și caute drepturile și să facă tot ce se poate ca lucruri astea să nu se întâmple și în niciun caz să nu tremure de frică că la iarnă nu vor avea ce mânca.

Nu am văzut niciun fel de parlamentar până acum sau o persoană care are o poziție financiară bună să spună că el ia 3 familii de săraci să le ajute la iarnă. Eu m-aș fi așteptat la lucrul ăsta și eu cred că ar fi normal să se întâmple așa. Cei care au posibilități, pentru că oamenii care n-au și care au pensii foarte mici nu sunt ei vinovați. Au lucrat o viață întreagă, au pensie ca dovadă că au lucrat.

Dacă nu au cu ce să-și plătească facturi, n-o să-i lăsăm să moară în casă și să-i găsim în casă înghețați.

Fiecare parlamentar ar putea să ia una, două, trei familii de oameni nevoiași ca să-i ajute să poată depăși iarna”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close