Nicolae și Raluca au vrut să facă ușor rost de bani și nu au mai ținut cont de nimic. Acum riscă ani grei de închisoare, după ce în demersul lor s-au folosit de o adolescentă de 15 ani

27 Sep 2019   •   12:29
Nicolae și Raluca au vrut să facă ușor rost de bani și nu au mai ținut cont de nimic. Acum riscă ani grei de închisoare, după ce în demersul lor s-au folosit de o adolescentă de 15 ani Foto: Pixabay.com

Nicolae și Raluca au vrut să facă ușor rost de bani și nu au mai ținut cont de nimic.

Acum riscă ani grei de închisoare, după ce în demersul lor s-au folosit de o adolescentă de 15 ani.

Cei doi sunt acuzaţi că au obligat o tânără minoră să practice prostituţia şi au obţinut bani în urma acestei infracţiuni.

”În perioada iunie-iulie 2017, inculpaţii C.N.T. şi H.R.M. au determinat-o prin constrângere pe minora S.A.R. (în vârstă de 15 ani) să practice prostituţia în mai multe locaţii de pe raza mun. Alba Iulia, i-au înlesnit practicarea prostituţiei prin asigurarea protecţiei şi găsirea de clienţi şi locaţii şi au obţinut foloase patrimoniale în urma acestei activităţi. Inculpata H.R.M. a săvârşit infracţiunea în stare de recidivă postexecutorie, conform dispoziţiilor art. 41 alin. 1 C.pen. raportat la art. 43 alin. 5 C.pen”, se precizează în rechizitoriul procurorilor.

În condiţiile în care victima celor doi proxeneţi avea doar 15 ani, cei doi riscă ani grei de închisoae. Legea penală prevede pedepse între 3 şi 10 ani de închisoare dacă fapta s-a făcut prin constrângere. De asemenea, fiind vorba despre o persoană minoră, limitele speciale ale pedepsei se majorează cu jumătate, scrie Adevărul.
 

x close