Antena 3 CNN Actualitate Social O adolescentă de 15 ani din Vaslui și-a înscenat răpirea. Motivul e incredibil

O adolescentă de 15 ani din Vaslui și-a înscenat răpirea. Motivul e incredibil

O adolescentă de 15 ani din Vaslui și-a înscenat răpirea. Motivul e incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Oct 2019   •   13:36

Părinții unei fete de 15 ani au reclamat că fiica lor a fost răpitp de doi bărbați. Suspecții ar fi luat-o chiar de pe stradă cu o mașină albă. Polițiștii din Bârlad si Vaslui au intrat în alertă. S-a solicitat ajutorul politiștilor din judetele limitrofe – Galati si Bacău, iar fata a fost găsită dupã câteva ore, în comuna Ghidigeni.

Polițiștii au demarat cercetările, imediat după ce a fost anunțată dispariția fetei de 15 ani, minora fiind, ulterior, localizată de polițiști.

Vecinii au povestit cum fata se urcase de bună voie în mașina necunoscuților, însă surorile ei au fost instruite chiar de aceasta ca să însceneze ca și cum ar fi fost o răpire, potrivit vremeanoua.ro. 


“Apelul cu anuntul rãpirii a fost fãcut la 19:55, de către un bărbat care a anunțat că fiica lui de 15 ani a fost răpită de doi bărbați necunoscuți, cu o mațină, care au plecat cu fata într-o direcție necunoscută. Echipa operativă a început imediat cercetarea, au stabilit un cerc de suspecți și au apelat la colegii de la IPJ Galați și IPJ Bacău, care au sprijinit în căutări si cărora le multumim cu această ocazie. Minora a fost identificată în județul Galați, în comuna Ghidigeni, a fost predată familiei în siguranță, iar în cauză se fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru lipsire de libertate în mod ilegal”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Din fericire, tânăra din Vaslui nu dorise decât să fie prezentă la ziua iubitului, mama fetei refuzând să o lase la ziua de naștere a acestuia.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close