x close

Panică într-un magazin din Galați! Într-o clipă, totul s-a transformat într-o scenă de luptă

04 Oct 2019   •   09:53
Panică într-un magazin din Galați! Într-o clipă, totul s-a transformat într-o scenă de luptă Foto: Expres de Dunăre

Panică într-un magazin din Galați! Un bărbat prins la furat a devenit în scurt timp extrem de violent, după ce paznicii au blocat ușile, pentru a-l împiedica pe bărbat să iasă. 

A fost momentul când lucrurile au degenerat. Bărbatul a trecut la amenințări și să arunce cu borcane în geamuri, spărgându-le.

„În această seară, în jurul orei 19.30, Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a încercat să sustragă bunuri dintr-un market situat pe strada Brăilei, din municipiul Galați. Fiind surprins de agenții de pază care au închis ușile magazinului pentru a-l împiedică să fugă, bărbatul le-a amenințat pe angajate și a aruncat cu borcane în geamuri, spărgându-le. La fața locului au mers polițiștii Secției 2 care, după verificări, au constatat că bărbatul în cauză, în vârsta de 37 de ani, se afla sub control judiciar, măsură preventivă dispusă fata de acesta cu o zi în urmă, într-un dosar penal în care era cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt. Persoana în cauza a fost condusa la sediul poliției pentru audieri, urmând a fi reținută 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie”, precizează IPJ Galați.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati