Antena 3 CNN Actualitate Social Patriarhia Română, mesaj către familiile victimelor din Ialomița

Patriarhia Română, mesaj către familiile victimelor din Ialomița

Patriarhia Română, mesaj către familiile victimelor din Ialomița
05 Oct 2019   •   14:34

Patriarhia Română transmite condoleanţe familiilor celor decedaţi, sâmbătă, în accidentul rutier care a avut loc în judeţul Ialomiţa şi se roagă pentru cei răniţi, aflaţi în spital.

"Am aflat cu multă întristare de tragicul accident rutier petrecut în dimineaţa acestei zile de 5 octombrie în judeţul Ialomiţa, între localităţile Slobozia şi Urziceni, accident soldat cu 10 morţi şi 7 răniţi. În aceste momente extrem de grele pentru familiile celor decedaţi, adresăm acestora sincere condoleanţe şi le încredinţăm de întreaga noastră compasiune. De asemenea, suntem sufleteşte alături de cei răniţi, aflaţi în spital, şi ne rugăm Milostivului Dumnezeu pentru vindecarea lor. Mântuitorul Iisus Hristos, Cel înviat din morţi, să odihnească cu drepţii sufletele celor care şi-au pierdut viaţa în acest cumplit accident, iar familiilor îndoliate să le dăruiască alinare şi întărire sufletească", este mesajul transmis de Patriarhie.

Accidentul de circulaţie s-a produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri şi a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte dintre răniţi sunt tot angajaţi ai companiei. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close