Antena 3 CNN Actualitate Social Prima reacție a Poliției, după ce o bucureșteancă a sunat la 112 să reclame un incident în centrul Bucureștiului

Prima reacție a Poliției, după ce o bucureșteancă a sunat la 112 să reclame un incident în centrul Bucureștiului

Prima reacție a Poliției, după ce o bucureșteancă a sunat la 112 să reclame un incident în centrul Bucureștiului
13 Aug 2019   •   12:06

O bucureșteancă a sunat la 112 pentru a reclama un incident șocant în centrul Bucureștiului. Deși părea o urgență, autoritățile au reacționat tardiv. 

Acum, Poliția a avut o primă reacție la ce s-a întâmplat ieri și primele măsuri luate. 

Citiți și Roxana se afla în centrul Bucureștiului, când a văzut ceva de-a dreptul îngrozitor. A sunat imediat la 112

„Ieri, 12 august 2019, la ora 22.10, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a fost martor la momentul în care, în zona centrală a municipiului, o femeie a fost urcată cu forța într-un autoturism.

Cazul a fost preluat de Poliția Sectorului 2, fiind direcționate echipaje la fața locului.

În 12 minute (conform evidentelor electronice), pe baza datelor oferite de persoana care a sunat la 112, datele referitoare la autoturism au fost transmise către echipajele aflate în teren și către unitățile de poliție limitrofe municipiului.

A fost stabilit parte din traseul autoturismului și a fost identificat proprietarul acestuia. În urma discuțiilor cu deținătorul autoturismului a fost stabilit și utilizatorul acestuia.

Cercetările au condus la identificarea persoanelor aflate în autoturism, atât a celor doi bărbați, cât și a femeii.

Cei în cauză au fost depistați de către polițiști din cadrul Secției 18, de unde au fost preluați de cei care au în instrumentare cauza, având în vedere, că din cursul serii, cercetările au fost declanșate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Persoana implicată nu dorește sa formuleze plângere cu privire la incidentul în care a fost implicată ea și concubinul său”.

×
Subiecte în articol: Politie caz
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close